Volle maan special
Vrijdag, 20 september • 19:30 - 21:00
Docent YCL
6 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
We verwelkomen je weer graag op deze avond om samen te genieten, transformeren en te ontvangen tijdens de volle maan special. 

De volle maan in september is wel heel bijzonder, omdat er sprake is van een supermaan, een gedeeltelijke maansverduistering én een oogstmaan. Deze drie maanverschijnselen samen maakt het heel bijzonder. 
De natuur trekt zich terug voor een innerlijke rust periode na 2 prachtige seizoenen waar we ieder op ons eigen manier van hebben kunnen genieten. Rondom deze volle maan nodigen we je uit voor een mooie special. Ruimte voor jezelf om voor te bereiden, los te laten, openen voor te ontvangen en versterken van de energie van de groei en bloei van je eigen processen afgelopen seizoen. Wat wil je loslaten? Waarmee ga je verder? Voorbereiding voor innerlijke transformatie en het oogsten van jou intenties. 
Neem vooral de positiviteit van de zonnige zomer met je mee – en get rid of alles wat overbodig voelt.

Een mooi energetisch bewegende levensenergieles met rustige dynamische oefeningen om de energie circulatie van het lichaam in harmonie te brengen met die van de natuur. Verbinding. All is one.
Je lichaam actief (yang aspect) door de bewegingen, maar de geest in kalmte en rust (yin aspect).
De les is rustgevend, kalmerend en helend voor lichaam en geest en geschikt voor iedereen.
Een heerlijk moment voor jezelf.

 
| 19.00u - 20.30u | 
Leden met hun abonnement/strippenkaart
Niet-leden specialles €17,50