Yoga med hammock - introduksjon
Tirsdag, 30 januar • 19:30 - 21:00
Yogagalleriet, Falsens gate 12, 2317 Hamar, Yogalleriet, stor sal
Heidi A. Hanssen
Heidi er født i Trønderlag på slutten av sekstitallet. Hun er utdannet regnskapsfører, bor i Løten og har to voksne barn.
 Heidi elsker å kjøre motorsykkel og å studere livets gang. Hun brenner for å inspirere andre og å dele av egne erfaringer fra min egen yogapraksis. Slik holder jeg oppdatert innenfor mitt felt. Hedi har praktisert yoga siden 2010 og undervist Ashtanga vinyasa, Aerial og Mindful yoga siden 2016.
Beskrivelse
Dette er en leken tilnærming til yoga, der vi bruker et langt silkestoff formet til en smal hammock der du kan ligge i hele din lengde. Intro øktene passer alle.

**Bruk ledige, helst tettsittende klær, en overdel som dekker armhulene og sokker.

I januar vil du kunne delta på to økter med lav hammock den 9.1 og 16.1 og to økter med høy hammock den 23.1 og 30.1

Du blir kjent med dette verktøyet der vi utforsker kroppen i bevegelse og stimulerer de indre systemene til bedre flyt. Du finner nye steder å tøye og støtte mens du styrke muskulaturen. Du øver opp evnen til å være tilstede, noe som vil forløse kreativitet og barnlig glede.

Når stoffet henger i knehøyde gjør vi hovedsaklig øvelser nede på matta. Lett styrkende men også mykgjørende der du kan utforske dypere eller hvile i. En herlig økt som er ment å gi deg en pause fra hverdagen. Med stoffet som støtte blir det lettere å gi slipp i kropp og sinn.

Når stoffet henger i hoftehøyde brukes stoffet til støtte gjennom en dynamisk og mer fysisk time som styrker og åpner opp i kroppen, stimulerer til bedre energiflyt som igjen vil påvirke kroppens eget renselse system.
Vi forbereder kropp og sinn på å henge opp ned for bl.a å dekomprimere ryggsøylen. For de som er klare og ønsker det, kan prøve enkel akrobatikk som med tiden kan bli til en dans i luften.

Avspenning med massasje.

Bli med på en ny, leken og transformerende yogatime!
Varmt velkommen!
Heidi

Hvis spørsmål ta kontakt her:
infinity.yogis@gmail.com
+47 41304865