Asthanga - viderekomne
Torsdag, 1 februar • 17:30 - 18:45
Yogagalleriet, Falsens gate 12, 2317 Hamar, Liten sal
Heidi A. Hanssen
Heidi er født i Trønderlag på slutten av sekstitallet. Hun er utdannet regnskapsfører, bor i Løten og har to voksne barn.
 Heidi elsker å kjøre motorsykkel og å studere livets gang. Hun brenner for å inspirere andre og å dele av egne erfaringer fra min egen yogapraksis. Slik holder jeg oppdatert innenfor mitt felt. Hedi har praktisert yoga siden 2010 og undervist Ashtanga vinyasa, Aerial og Mindful yoga siden 2016.
Beskrivelse
Ashtanga vinyasa yoga er en fysisk og rytmisk yogaform der pust og bevegelse synkroniseres til en meditativ flyt. Denne timen egner seg for deg med erfaring fra en fysisk yogaform, ønsker å fordype deg eller som inspirasjon til egenpraksisen.

Denne disiplinen er for mange svært transformerende. Den gir stor gevinst i form av fleksibilitet, konsentrasjon og styrke når den praktiseres jevnlig, med riktig innstilling over tid.

På denne timen ledes du igjennom første serien så langt vi rekker. I stillingene etter navasana/båten gis det individuelle tilpasninger og alternative øvelser som forbereder kropp og sinn på det den ennå ikke er klar for.

Korte instruksjoner gis underveis for å oppmuntre til selvjustering.
Åpning og avslutnings mantra. Avspenning.

Min viktigste jobb å motivere til økt tilstedeværelse gjennom dypere pust og kontakt med den subtile kroppen. Tålmodighet, gi slipp og en jevn praksis over tid er det jeg ønsker å inspirere til.

Delta på Ashtanga intro for oppfriskning av grunnleggende teknikk.

Varmt velkommen!
Heidi

Hvis spørsmål ta kontakt her:
infinity.yogis@gmail.com
+47 41304865