Ashtanga viderekomne
Kansellert
Torsdag, 8 februar • 17:30 - 19:00
Yogagalleriet, Falsens gate 12, 2317 Hamar, Liten sal
Heidi A. Hanssen
Heidi er født i Trønderlag på slutten av sekstitallet. Hun er utdannet regnskapsfører, bor i Løten og har to voksne barn.
 Heidi elsker å kjøre motorsykkel og å studere livets gang. Hun brenner for å inspirere andre og å dele av egne erfaringer fra min egen yogapraksis. Slik holder jeg oppdatert innenfor mitt felt. Hedi har praktisert yoga siden 2010 og undervist Ashtanga vinyasa, Aerial og Mindful yoga siden 2016.
Beskrivelse
Ashtanga vinyasa yoga er en fysisk og rytmisk yogaform der pust og bevegelse forsøkes å synkroniseres. På sikt en uanstrengt og meditativ flyt.

På denne timen ledes du igjennom første serien så langt vi rekker eller minst halv serie. Korte instruksjoner og justering gis underveis. I stillingene etter navasana/båten gis det individuelle tilpasninger og alternative øvelser som forbereder kropp og sinn på det den ennå ikke er klar for.
Åpning og avslutnings mantra. Avspenning.

Denne disiplinen er for mange svært transformerende og stor gevinst i form av fleksibilitet, konsentrasjon og styrke når den praktiseres jevnlig, med riktig innstilling over tid.

Egner seg for deg med erfaring fra en fysisk yogaform, ønsker å fordype deg eller for inspirasjon til å komme videre i din egenpraksis. 1-2 tapte timer kan tas igjen på en annen dag i kursperioden.


* Delta på Ashtanga intro for oppfriskning av grunnleggende teknikk.

Min viktigste jobb å motivere til økt tilstedeværelse gjennom dypere pust for å oppnå kontakt med den subtile kroppen. Tålmodighet, vennlig holdning hjelper deg å gi slipp i kropp og sinn. Jeg ønsker at du skal oppleve hva en jevn yogapraksis over tid kan gjøre for deg.

Varmt velkommen!
Heidi
FB: Yoga med Heidi
IG: infinity.yogi
Nettside: www.infinityyogi.com

Hvis spørsmål ta kontakt her:
infinity.yogis@gmail.com
+47 41304865