Yin og Yang med Linda
Tirsdag, 10 september • 16:15 - 17:15
Yogagalleriet, Falsens gate 12, 2317 Hamar, LITEN SAL
Aina Sørum
Jeg heter Aina Sørum. Jeg har to voksne barn og bor med samboer i Brumunddal. Jeg oppdaget yoga for alvor i 2017/18. I starten var det den fysiske gevinsten jeg var ute etter. Som gammel turner og håndballspiller savnet jeg både styrken, smidigheten og balansen, som gradvis forandret seg med årene. Etter hvert ble jeg også nysgjerrig på yogaens andre effekter. Hvordan yoga kunne påvirke sinnet, gi andre innsikter og perspektiver. Jeg tok en 200-timers yogautdannelse i ViryaYoga2019/2020 i Stocholm ved Det Nordiska Yogainstituttet. Jeg holder på med en 500-timers sertifiseringsutdannelse og har fullført påbygningskurset i ViryaVinyasa og Virya puls samt pasningskurs også ved Det Nordiska Yogainstituttet. Jeg ønsker med dette å utvikle min egen yogapraksis, men også å dele kunnskap, glede, erfaring og entusiasme videre til andre. Jeg drifter Yogarom, holder kurs og arrangerer ulike workshops/eventer.
Beskrivelse
Klassene på tirsdag undervises annenhver uke av Aina og Linda.

Lindas klasser er en blanding av dynamisk og rolig yoga. Første halvdelen av klassen møter du dynamiske flytsekvenser, mens i andre delen av klassen roer vi ned tempoet og går over til hatha/yin yoga.

I Ainas klasser møter du dynamiske, entusiastiske og allsidige yogasekvenser med fokus på sunn biomekanikk (bevegelseslære) og et lite filosofisk tankekorn for sjelen.
Du får en morsom yogaøkt som skaper kraft og gir energi. Hver klasse avslutter med en avspenning.
Klassene passer for deg som vil bli kjent med yoga og deg som er litt kjent med dynamisk yoga fra før.
Vi går grundig gjennom yogastillingene, du bli kjent med solhilsen A og B og vi utforske biomekaniske prinsipper. Du bygger opp styrke, øker balanse og fleksibilitet gradvis.
Ta kontakt dersom du er usikker på om kurset/klassene passer for deg.

Hjertelig velkommen!
Aian og Linda