Dynamisk vinyasa flow med fokus på armer, skuldre og nakke
Mandag, 30 september • 18:00 - 19:15
Yogagalleriet, Falsens gate 12, 2317 Hamar, STOR SAL
Tanja Evensen
Tanja er yogalærer og driver av Yogagalleriet. Vinyasa , hatha og yin yoga er yogaretninger du kan møte i mine timer. I tillegg underviser jeg yoga nidra, meditasjon og pusteteknikker. Jeg vil påstå at timene mine er tekniske, men ikke mekaniske, og at de er detaljerte. Det er en god blanding av flyt og ro i form av dynamiske og statiske yogastillinger, samt blanding av pust og meditasjon. Jeg ønsker at du skal føle deg hjemme i kroppen din, og at du kan kjenne at du er velkommen til timen. Derfor legger jeg opp til variasjon som bidrar til at flere med ulike ferdighetsnivåer får nok utfordring, mens de samtidig kjenner på mestring. Du vil få god tid til både oppvarming, øvelser og avspenning, tid til å puste og tid til å stresse ned. Det er din tid, og din velvære er min største prioritet. Velkommen til timen!
Fremdeles 14 ledig
Beskrivelse
Vinyasa yoga er en dynamisk praksis som kobler bevisst pust med bevegelse. 
Vi skal i gjennom høsten rette fokuset mot armer, skuldre og nakken. Gjennom vinyasa sekvenser skal vi jobbe med å styrke, aktivt strekke og øke bevegelighet og åpenhet i denne delen av kroppen.

Lekenhet, oppmerksomt nærvær og pust blander seg inni hverandre gjennom timen. Hos Tanja begynner timen alltid med en kort meditasjon og avsluttes med pusteøvelser, shavasana og ro.

Vinyasayoga fordeler:
Styrke, fleksibilitet og mobilitet, mental fokus, bedre blodsirkulasjon. 
I tillegg til : stressreduksjon, bedre immunforsvar, bedre søvn, bedre konsentrasjon, sosialt samvær med andre som liker det samme som deg = YOGA

Kort oppsummert :Bedre livskvalitet! :)

Vinyasa Yoga er en dynamisk og kreativ form for yoga, der de enkelte stillingene flettes sammen til flytende sekvenser. Vi bruker hele kroppen og jobber med styrke, fleksibilitet, balanse, fokus og tilstedeværelse. Pusten kobler kropp og sinn gjennom hele den fysiske sekvensen.
En Vinyasaklasse vil bestå av solhilsener, dynamiske sekvenser og en god avspenning på slutten.
Klassen passer for de som har litt kjennskap til yoga fra før, enten via dynamisk yoga eller andre typer yoga.

Hjertelig velkommen!
Tanja