Rygg & Ro - MediYoga
Onsdag, 2 oktober • 17:30 - 18:45
Yogagalleriet, Falsens gate 12, 2317 Hamar, STOR SAL
Hanne Kristine Lundby
Hanne er både yogalærer og driver av Yogagalleriet. Hanne har sin yogautdanning innen MediYoga med instruktørutdanning fra 2019 og MediYogaterapeut- og yogalærerutdanning fra 2021 Hun har selv praktisert yoga i drøye ti år, holdt kurs de siste fire i tillegg til individuell yogaterapi de siste to årene. Hun designer og produserer yogaprodukter under eget merke yoga by H. Hanne er utdannet sykepleier med videreutdanning i blant annet psykisk helsearbeid, kognitiv terapi, relasjonsledelse og kunnskapsledelse, og har erfaring fra både somatisk og psykisk helsearbeid. I tillegg til å undervise yoga, arbeider hun til daglig med kvalitet og pasientsikkerhet i Sykehuset Innlandet.
Fremdeles 13 ledig
Beskrivelse
Rygg & Ro er et yogakurs for å fremme både fysisk og mental velvære. Med en kombinasjon av yogaøvelser, pust og meditasjon, retter kurset seg spesielt mot å styrke ryggen og redusere stress. En meditativ tilnærming til praksisen legger vekt på å skape ro i sinnet samtidig som kroppen blir sterkere og mer fleksibel.
Du kan gjennom kurset oppleve en gradvis forbedring i ryggens styrke og bevegelighet, noe som kan bidra til å lindre eller forebygge ryggsmerter. Den stressreduserende effekten kan også føre til bedre søvnkvalitet og generell avslapning i kroppen.

"Rygg & Ro" er et MediYoga kurs hvor en av fordelene er at det tilpasses individuelle behov, og det kan praktiseres både på stol og matte. Dette gjør kurset tilgjengelig for folk i ulike aldre og med ulike fysiske forutsetninger. Timen avsluttes med en beroligende avspenning og meditasjon, som hjelper deg med å forlate timen følelsesmessig balansert og forfrisket.