Rolig yoga for nakke og skuldre
Tirsdag, 10 september • 17:30 - 18:30
Yogagalleriet, Falsens gate 12, 2317 Hamar, STOR SAL
Katherine Stranden
Katherine har en solid og bred erfaring i treningsbransjen. Hun har i mange år undervist ulike treningsformer innenfor gruppetrening, inkl yoga på bla Espern aktivitetspark. Mange som har trent på Espern kjenner godt til Katherine:) Hun jobber til daglig som sykepleier på Hamar sykehus, og også som massasjeterapeut og akupunktør i eget selskap “Din vei”. Katherine har undervist mediyoga siden 2020, og var sertifisert mediyoga lærer og terapeut i okt 20. Hun var ferdig utdannet som aromaterapi massasjeterapeut i november 22. Hun har ulike sertifiseringer i moderne akupunktur hos Moderne Akupunktur i Sandefjord. Katherine har en sønn og hun bor på Ridabu.
Beskrivelse
Rolig yoga for nakke og skuldre undervises av Tanja og Katherine, annenhver uke.

Vi vil rette fokuset på skånsom strekk og styrking av nakke og skuldrene, redusere stress og skape større bevegelsesfrihet i denne delen av kroppen. Timene vil dekke bredt spekter av øvelser med blant annet skulder åpnere, sittende vridninger og stående stillinger.
Tanjas timer vil basere seg på Hatha yoga, ofte kalt Klassisk yoga.
Katherines timer vil basere seg på Mediyoga.

Du vil få nøye gjennomgang av yoga stillingene og flyt sekvensene som vi skal bruke. Derfor egner dette kurset seg både for nybegynnere og viderekomne som sliter med stress og spenninger i nakke og skuldre. Alle timer avsluttes med avspenning.