Rolig yoga for nakke og skuldre
Tirsdag, 24 september • 17:30 - 18:30
Yogagalleriet, Falsens gate 12, 2317 Hamar, STOR SAL
Tanja Evensen
Tanja er yogalærer og driver av Yogagalleriet. Vinyasa , hatha og yin yoga er yogaretninger du kan møte i mine timer. I tillegg underviser jeg yoga nidra, meditasjon og pusteteknikker. Jeg vil påstå at timene mine er tekniske, men ikke mekaniske, og at de er detaljerte. Det er en god blanding av flyt og ro i form av dynamiske og statiske yogastillinger, samt blanding av pust og meditasjon. Jeg ønsker at du skal føle deg hjemme i kroppen din, og at du kan kjenne at du er velkommen til timen. Derfor legger jeg opp til variasjon som bidrar til at flere med ulike ferdighetsnivåer får nok utfordring, mens de samtidig kjenner på mestring. Du vil få god tid til både oppvarming, øvelser og avspenning, tid til å puste og tid til å stresse ned. Det er din tid, og din velvære er min største prioritet. Velkommen til timen!
Fremdeles 18 ledig
Beskrivelse
Rolig yoga for nakke og skuldre undervises av Tanja og Katherine, annenhver uke.

Vi vil rette fokuset på skånsom strekk og styrking av nakke og skuldrene, redusere stress og skape større bevegelsesfrihet i denne delen av kroppen. Timene vil dekke bredt spekter av øvelser med blant annet skulder åpnere, sittende vridninger og stående stillinger.
Tanjas timer vil basere seg på Hatha yoga, ofte kalt Klassisk yoga.
Katherines timer vil basere seg på Mediyoga.

Du vil få nøye gjennomgang av yoga stillingene og flyt sekvensene som vi skal bruke. Derfor egner dette kurset seg både for nybegynnere og viderekomne som sliter med stress og spenninger i nakke og skuldre. Alle timer avsluttes med avspenning.