Morning Vinyasa Flow (ENG/NL)
Woensdag, 18 september • 09:30 - 10:30
Sarah Wintein
Tien jaar geleden startte ik met yoga. Op zoek naar meer innerlijke rust en zelfbewustzijn. Ik merkte dat yoga me dicht bij mezelf bracht en fysiek en mentaal sterker maakte. Ondertussen is het een levensstijl en passie geworden. Yoga geeft mij energie, balans, dankbaarheid en vreugde in het dagelijkse leven. Om m’n eigen yoga praktijk te verdiepen en het op een goede manier te kunnen doorgeven volgende ik enkele teacher trainingen: Alignment-Orientated Flow yoga, Vinyasa yoga en Yin yoga. Jaarlijks volg ik één of meerdere workshops en retreats. Ik blijf me met liefde en plezier verdiepen in de vele aspecten van yoga. Het is inspirerend om van verschillende docenten en in diverse yogastijlen les te krijgen.
Beschrijving
Start your day by going within, mindful breathing, stretching and moving the body. Together we'll create some heath so that we're ready for the day ahead.

Whether you're a beginner or more advanced - you'll benefit from this class and you'll receive options according to your level.
_______________________________________________________________________________________

Begin je dag energiek met deze yogales, waarin zowel lichaam als geest ontwaken.

Een reeks dynamische houdingen worden in een vloeiend tempo opgebouwd. Van rustige bewegingen naar meer uitdagende poses, om af te sluiten met ontspannende houdingen.
Er wordt een ononderbroken flow gecreëerd van ademhaling en beweging. Je beweegt van de ene houding naar de andere op het ritme van de adem.

Deze practice vergroot je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit.

Yoga in de ochtend is de perfecte manier om de dag bewust te beginnen. Het verhoogt je energie, verbetert je focus en brengt innerlijke rust. Daarnaast helpt het je om balans te vinden, zowel fysiek als mentaal, waardoor je de uitdagingen van de dag met meer helderheid en kalmte tegemoet kunt treden.

Deze les is toegankelijk voor iedereen, van beginner tot gevorderde.