Easy going Flow for All -> OPEN AIR
Maandag, 29 juli • 19:30 - 20:30
Roxan Eichhorn
Founder en owner van Yogaschool RoxZEN: ‘Ik heb sinds 2014 diverse opleidingen in zowel binnen als buitenland gevolgd en gecertificeerd docent in o.a. functional vinyasa/flow yoga, functional Yin yoga en Chakra studies en Chakrameditatie. Ik ben geen sandalen-okselhaar-lotusbloem-typ en ik denk dat je bij het woord yogi ook niet gelijk aan mij denkt. Mijn lessen kenmerken zich doordat ik eeuwenoude yogafilosofie vertaal naar je dagelijks leven. Hoe kun je dat wat je leert op de yogamat, toepassen achter je bureau, tijdens het sporten, of in de omgang met jezelf en anderen. Hoe kun je ervoor zorgen dat yoga niet alleen fysiek maar ook mentaal een bijdrage levert. Het is mijn missie om op de yogamat een plek te creëren waar jij je altijd welkom en veilig voelt. Een plek waar groei en weerstand samenkomen zodat er ruimte is om je fysiek en mentaal te ontwikkelen. Een plek waar je grenzen opzoekt en deze misschien wel op een bewuste en gecontroleerde manier verruimd.’
Beschrijving
Yoga tijdens de Santpoortse Feestweek!

Tijdens de Santpoortse Feestweek is de studio eigenlijk altijd gesloten. Niet omdat juf staat te lallen in de kroeg, maar omdat er voor de studio een complete kermis staat. The inner peace is dan ver te zoeken. And I am skilled, maar in die hysterie krijg ik echt niemand ZEN. 

Om je de nodige afwisseling te geven tussen bitterballen, bier, en de steppenrace, geef ik een aantal fijne yogalessen in het park voor wie behoefte heeft aan wat balans of een opkikker na een zware avond. 

Deze lessen zijn allemaal easy-going en echt bedoeld als een relaxed moment met jezelf in de natuur. Volg je altijd een ontspannende les zoals Yin of Stress Relieff? Weet dan dat ook jij kunt deelnemen aan deze Feestweek-editie.

We verzamelen 15 minuten voor aanvang bij de centrale parkeerplaats aan de Wüstelaan. Als je vanaf de rotonde komt die vlakbij de studio ligt (aan het eind van de Hoofdstraat/winkelstraat) ga je rechtsaf de Wüstelaan op. Vlak vóór Restaurant Boschbeek aan je rechterhand zie je het parkeerplaatsje. Hier sta ik op je te wachten. Kom je vanuit een andere richting, meld je dan ook altijd bij mij zodat ik weet dat je er bent.

Let op; neem je eigen yogamat mee naar deze les. Elke Feestweek-les duurt 60 minuten.