Vinyasa Yoga met Thierry (06-83699616)
Zondag, 9 juni • 11:00 - 12:30
Zijperweg 9, YPHS
Tanja Engel
Beschrijving
Maak kennis met Thierry, een enthousiaste en gedreven Vinyasa yoga-docent die pas geleden zijn Vinyasa Teacher Training heeft afgerond. Thierry bevindt zich momenteel in een boeiende fase van zijn ontwikkeling als yogadocent, waarbij hij zijn passie voor fysieke uitdagingen combineert met de diepe ontspanning die yoga biedt.

Thierry's lessen worden gekenmerkt door een perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. Hij streeft ernaar om zijn studenten uit te dagen, terwijl hij tegelijkertijd ruimte creëert voor diepe ontspanning aan het einde van elke les. Zijn persoonlijke yogareis weerspiegelt zich in de dynamiek van zijn lessen, waarbij hij voortdurend nieuwe ideeën en inspiratie opdoet om zijn studenten te blijven verrassen en te inspireren.

In zijn lessen ervaar je zowel de dynamische "Energy & Flow" als de meer statische "Power & Flow" benaderingen van Vinyasa yoga. Of het nu gaat om het verbinden van beweging met ademhaling in een vloeiende reeks houdingen, of het verkennen van krachtige poses met een diepere focus, Thierry zorgt ervoor dat elke les een unieke en verrijkende ervaring is.

Je kunt de energie van Thierry ervaren tijdens zijn lessen op zondag 14 april, zondag 12 mei en zondag 9 juni, allemaal om 11:00 uur en duren 75 minuten. Na de les kun je zelf bepalen wat de les waard was door middel van een Tikkie. Aanmelden voor zijn lessen kan via de yoga WhatsApp groep of door hem een bericht te sturen op 06-83699616.

Heb je vragen, ideeën of suggesties? Thierry staat altijd open voor communicatie en feedback. Hij kijkt er enorm naar uit om samen met jou op deze yoga-reis te gaan en te ontdekken wat de toekomst brengt!