Ochtend Retreat met Cacao 🔥🍫🌿
Zondag, 29 september • 09:00 - 12:00
Zijperweg 9, Grote zaal YPHS
Tanja Engel
7 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
Ontdek de betoverende kracht van het hart, cacao en vuur tijdens onze Ochtend Retreat met Cacao!

Maaike de Jager en ik, Tanja Engel, bundelen onze krachten om je een ochtend vol verbinding, energie en diepe ervaringen te bieden. Samen nodigen we je uit voor een ochtend vol beleving en vitaliteit.

Laat je meevoeren door een harmonieuze mix van verkwikkende ademhalingsoefeningen, dynamische bewegingen die je levensenergie laten stromen, zachte en ontspannende Yin Yoga, en de helende klanken van klankschalen.

We nemen je mee op een reis waarin je cacao, puur en rauw, drinkt als een hartverwarmend elixer, waarmee je diep in verbinding komt met jezelf. Het opent je hart en brengt je vanuit je hoofd naar je lijf, waar ruimte is voor diepere gevoelens. Vervolgens genieten we van Bobinsana thee, afkomstig uit het Amazonegebied, met zijn prachtige roze bloemen. Deze thee opent je hart, is zowel krachtig als zacht, en brengt zelfliefde, rust en vrede.🌺

Reserveer je plekje en laat je hart dansen in het licht van dit magische samenspel! Geef jezelf de kans om te baden in de warmte van deze unieke ochtendervaring!

Wij kijken ernaar uit om deze liefdevolle ervaring met jou te delen, terwijl we je begeleiden en ondersteunen bij het resoneren met deze plantenmedicijnen, bewegingen die passen bij het thema hart en vuur.💖