Ademcirkel met Anke (Boshut)
Zondag, 3 november • 11:00 - 13:00
Zijperweg 9, Boshut
Tanja Engel
Beschrijving
Welkom bij de ademcirkel in De Boshut in Schagerbrug (Ruigeweg 139)!

Tijdens deze ademcirkel ervaar je de transformatieve kracht van de adem. De bewust verbonden ademhaling neemt je mee op een innerlijke reis waarbij je op een andere manier kunt kijken naar jezelf en dat wat er in jouw leven speelt. Thema's die voor jou (onbewust) belangrijk zijn, komen in je aandachtsveld, terwijl je op een diep niveau blijft voelen wat er in jouw lichaam gebeurt. Onverwerkte spanning als verdriet, angst, of boosheid kunnen worden verwerkt en je zult merken dat er vanuit dit loslaten steeds meer ontspanning, vrijheid en ademruimte ontstaat. Ik begeleid je met liefde in deze ademreis door middel van muziek, woorden en optioneel drukpunten op het lichaam.

Ben je ook nieuwsgierig naar wat de adem jou gaat laten zien? Reserveer dan gauw je plekje. We ademen met een kleine groep van maximaal 6 personen.

De cirkel begint met een ontspannende meditatie waar je alle tijd krijgt om met het lichaam te verbinden. Na het ademwerk is er tijd voor een lange savasana en integratie. We sluiten de cirkel samen af met thee. Matjes, dekens en kussens zijn in De Boshut aanwezig.

Iedereen is welkom, alleen is deze manier van ademen helaas minder geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met epilepsie, hoge bloeddruk, glaucoom, hart- of longklachten of psychoses.

Weet je nog niet helemaal zeker of deze ademcirkel iets voor jou is? Ik beantwoord je vragen graag via ankejabroer@gmail.com.