HATHA FLOW, 75min

Torsdag, 28 november • 17:30 - 18:45
Sandra Fagerström
Sandra guidar hatha flow, slow flow, restorative, yin, yoganidra och meditation med fokus på att låta yogan möta oss där vi är, som ett stöd för fysisk och mental hälsa. Vår yoga kan lära oss att vara i kroppen med självmedkänsla och medveten närvaro och min grund vilar i vetenskap och beprövad erfarenhet. "Jag skapar gärna klasser med intention och flow där vi tillåter oss att landa hem för grundning, stabilitet och återhämtning." Sandra erbjuder också lymfmassage samt coachande samtal utifrån ACT, Acceptance and Commitment Training. ACT har sitt ursprung i traditionell beteendetereapi, kognitiv beteendeterapi (KBT) och mindfulness, vilket skapar en helhetsapproach för att främja psykologisk flexibilitet och ökat välbefinnande.
Fortfarande 9 tillgängliga

Beskrivning

Det här är en dynamisk klass som utgår från klassisk yoga med inslag av lekfull flow yoga (enkla dynamiska rörelser i samklang med ditt andetag).
Vi utforskar grundläggande tekniker och klassen innehåller såväl solhälsningar, hunden samt stående och sittande positioner. För dig som är har prövat yoga eller vill fortsätta med grundläggande tekniker, som en aktiv form av stresshantering för ökad styrka såväl fysiskt som mentalt. Vi avslutar med en längre savasana.

Klassen är på grundnivå och vi undviker avancerade armbalanser och bakåtböjningar samt huvudstående.

Varmt välkommen