Helgretreat i studion 15-17e november 🧡

Fredag, 15 november ‱ 18:00 - 12:00
Kirsti StavÄker
Kirsti hÄller i mindfulnessfokuserad yinyoga, restorative yoga, organic flow och fridans. "Grunden för mig Àr, oavsett yogaform, en vÀnlig medveten nÀrvaro dÀr vi lyssnar inÄt och respekterar dagslÀget. Vi lÄter kroppen fÄ guida oss till den praktik vi behöver, för stunden, i gemenskap."
Fortfarande 11 tillgÀngliga

Beskrivning

Varmt vĂ€lkommen till höstens helgretreat 🧡 med Kirsti & Sandra.
Det hÀr Àr för dig som vill unna dig en helg för mer vÀrme, ro och omtanke i samklang med yin, restorative yoga, meditation och varsam yoga i rörelse. Ett retreat dÀr du fÄr möjlighet att landa hem till dig sjÀlv och utforska sjÀlvmedkÀnsla i en varm och kravlös gemenskap.

Vi vill bjuda in till dig till att praktisera och förankra en grund för sjÀlvmedkÀnsla i sÄvÀl kropp som sinne. Som en antidot mot de högljudda inre kraven, den kritiska inre rösten och beteenden dÀr vi pressar oss över vÄr egen förmÄga. Med sjÀlvmedkÀnsla & yoga kan vi stÀrka vÄr förmÄga att lyssna in, vara förstÄende och tillÄtande med oss sjÀlva samt att ta hand om vÄra behov.

Varmt vĂ€lkommen precis sĂ„ som du Ă€r ❀

Du kan förvÀnta dig:
Fredag kl 18:00 - 20:00, vi öppnar upp helgen med meditation, yinyoga och en varm kopp te.
Lördag kl 10:00 - 16:00, vi vÀcker dagen med meditation och varsam yoga i rörelse, intar en nÀringsrik lunch och avslutar eftermiddagen med yin, restorative yoga och go fika.
Söndag kl 09:30 - 11:30, vi omsluter helgen med meditation, yoga i varsam rörelse och en ljuv yoga nidra & shavasana och handpÄlÀggning.

Din investering: 1600kr
Du som har ett aktivt klippkort och bokar din plats innan den 20/10 fÄr 100kr rabatt med koden: VARME2024

Med vÀrme
Sandra & Kirsti