Stress relief yoga cursus! november & december !

Donderdag, 28 november • 09:30 - 11:30
Wilma Azink
6 plaatsen beschikbaar

Beschrijving

Stress relief Yoga cursus Enschede voor burn-out, overspannen, bij ziekte en vermoeidheid. Voel je je snel overprikkeld en uitgeput en ben je op zoek naar echte ontspanning en praktische tips om je lichaam te herstellen? Deze cursus helpt je om weer in balans te komen en je veerkracht te herstellen.

Waarom de stress relief yoga cursus:
In dit 6 weekse programma leer je op een speelse en relaxte manier hoe je tot fysieke en mentale ontspanning kan komen en blijven. In het dagelijkse leven, maar ook in moeilijke tijden! In deze cursus gaan we op ontdekkingstocht naar de bronnen van stress en leren we hoe we de signalen kunnen herkennen.

Deze cursus biedt een veilige plek waar je de basis legt voor zelfvertrouwen en innerlijke zekerheid. Dit zal je in staat stellen om beter te luisteren naar je behoeften, verlangens en grenzen, en op een gezonde manier voor jezelf te zorgen. De sleutel tot veerkracht, zowel fysiek als mentaal, ligt in zelfzorg en zelfregulatie.

In onze tijd samen leer ik je praktische oefeningen en geef ik je waardevolle tips, vanuit de yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen en orthomoleculaire therapie, om je te voorzien van concrete tools om stress te verminderen en je vitaliteit te herstellen. Dit alles met als doel je te begeleiden op een reis naar ontspanning, flow, authenticiteit en vernieuwde levensenergie. Neem de tijd en ruimte om voor jezelf te zorgen en jezelf deze welverdiende herstelperiode te gunnen.