ZHINENG QIGONG LEVEL 1 WORKSHOP MET TSAFI NELKEN (boeken als XL sessie)

Zaterdag, 21 september • 15:00 - 18:00
zen@sea, Karsteil 5, 4301 CS Zierikzee, ZEN DEN
Monique Hondelink

Beschrijving

“Body practice is the root of spiritual practice. When we calm the body, the mind can expand without limit.”
― Kenneth S. Cohen, The Way of Qigong: The Art and Science of Chinese Energy Healing
ZHINENG QIGONG LEVEL 1

Wanneer je op zoek bent naar een manier om je fysieke, mentale en emotionele gezondheid, en je algemene welzijn wilt verbeteren, dan zou Zhineng Qigong (Chinese bewegingsleer) een fijne en toegankelijke optie zijn om in overweging te nemen. De bewegingen zijn zacht en vloeiend en zijn geschikt voor alle leeftijden en mate van fitheid.
Zhineng Qigong heeft impact op het versterken van spieren en soepelheid van gewrichten, alsmede je immuunsysteem. Het bevordert ook de bloedcirculatie en draagt bij aan het verbeteren van je lichaamshouding en flexibiliteit.
Op mentaal vlak kan het bijdragen aan vermindering van stress door de zachte meditatieve manier van beweging, afgewisseld met visualisaties en mindfulness, wat kan leiden tot betere focus, concentratie en meer energie.
Op emotioneel vlak leer je hoe je jezelf niet meer identificeert met bepaalde emoties, maar ze juist leert te observeren en transformeren, denk hierbij aan angsten, verdriet, boosheid oid.
Zhineng Qigong Level 1
In Level 1 Lift Chi Up and Pour Chi Down method maak je kennis met deze
In juni hebben we in onze studio zen@sea al mogen kennis maken met Tsafi tijdens 2 kennismaking workshops. Dat smaakte naar meer. In deze Zhineng Qigong Level 1 wordt je begeleid door Tsafi Nelken, van origine succesvol atleet, die zich later is gaan specialiseren in Tai Chi en Qigong bij de eerste westerse leering van Chinese meester Cheng Man-Ch’ing. Tijdens en na zijn jarenlange opleidingen heeft Tsafi lesgegeven in India en Nederland. Hij blijft zich verdiepen en doorontwikkelen bij Tai Chi en Qigong grootmeester Jo Weyden, die hij af en toe ook mag vervangen.

zaterdag 21 september 2024 workshop 1 van 11.00 - 14.00 uur incl.hapje en drankje
zaterdag 21 september 2024 workshop 2 van 15.00 -18.00 uur incl. hapje en drankje
zen@sea | Karsteil 5 | 4301 CS ZIERIKZEE | info@zenatsea.biz | zenatsea.biz | tel. 0634104179
Je kunt deze les boeken met een XL sessie