KAREN COACHT | INTEGRATIEVE MASSAGE | HOLISTIC PULSING | INDIVIDUELE COACHING |

Donderdag, 10 oktober • 15:00 - 16:00
zen@sea, Karsteil 5, 4301 CS Zierikzee
Karen Peelen
https://karencoacht.nl

Beschrijving

Integratieve massage
Integratieve massage is een ontspanningsmassage voor het hele lichaam, met aandacht voor jou als geheel. Naast de ontspannende werking op het lichaam is er een even grote aandacht voor het gevoel en de emotionele beleving en word je meegenomen naar een gebied van innerlijke stilte.
Mijn massage heeft zich gevormd uit de vele vormen die ik me eigen heb gemaakt. Zo heb ik naast integratieve massage de opleidingen shiatsu massage en kashmirische massage gedaan. De massage werkt op veel niveau’s: het bewegende lichaam, de huid, spieren en energie. Het werkt aan de oppervlakte en diep vanbinnen. Integratieve massage verhoogt je lichaamsbewustzijn en zorgt voor een betere doorstroming van de energie, het werkt helend. Daarnaast zullen stress en fysieke klachten verminderen. Na de massage zul je merken dat je gedachten tot rust zijn gekomen, dat je je weer opgeladen voelt en dat je je lichaam weer voelt.

Holistic Pulsing
Wist je dat ons lichaam, net als de oppervlakte van de aarde, voor ca.70% uit water bestaat? Als je een steentje in het water gooit, ontstaan er vanuit het midden golfjes die steeds verder uitdeinen, precies zo werkt Holistic Pulsing ook.
Bij Holistic Pulsing lig je in makkelijk zittende kleding, op de massagetafel. Je lichaam wordt ritmische bewogen door stevige, zachte of heel subtiele schud en wiegtechnieken (pulsen). Er worden verlengende, openende en losmakende technieken gebruikt, zoals tracties en mobilisaties. Het kan zacht en stevig, ingetogen en uitbundig, afwisselend en speels toegepast worden.
Je lichaam is tijdens de sessie in een voortdurende vloeiende beweging. Geblokkeerde lichaamsenergie wordt door zachte bewegingen vrij gemaakt en in stroming gebracht, waardoor je ook het gevoel kunt hebben emotioneel “bewogen” te worden. Vastgezette en onderdrukte emoties kunnen opnieuw tot leven komen.
Individuele begeleiding
Bewustwording en liefdevoller naar jezelf zijn vraagt om persoonlijke beoefening, zie het als een innerlijke “spier” die getraind moet worden. Door stil te staan, vaak letterlijk en door eenvoudige lichaamsgerichte oefeningen ga je weer voelen. Ook pijnlijkheden worden meer voelbaar. Daarmee kunnen zijn is wat je verder zal brengen.
De begeleiding die ik geef is vanuit de Zijnsgeorienteerde visie. Vanuit de Zijnsgeoriënteerde visie ben je in essentie heel en is alles in jou aanwezig. Het gaat er in mijn begeleiding dus niet om jou te veranderen of te genezen, maar om de heelheid die je bent weer te kunnen ervaren en dat wat maakt dat je jezelf afwijst of niet gelukkig voelt te onderzoeken. Ik hoor vaak van cliënten dat ze een gevoel van “thuiskomen” ervaren.
https://karencoacht.nl
De kosten van de behandeling zijn 85 euro.