Vinyasa Flow - Conditie, Kracht, Flexibiliteit, Vetverbranding-Shape your Body , beweeg bewust en ervaar een Unieke Twist aan je Yoga! Geannuleerd

Vrijdag, 18 oktober • 10:30 - 11:30
Wamel, Rootz
Irena Ivanova

Beschrijving

Ervaar Een Unieke Twist Aan Je Yoga Praktijk en voeg eennieuwe diemensie eraaan toe !
Ben je op zoek naar een uitdaging die je yoga sessies naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met onze gloednieuwe Vinyasa Flow yoga les waarbij we gebruik maken van innovatieve silicone enkelgewichtjes speciaal ontworpen voor yoga!

Wat Zijn Silicone Enkelgewichtjes?
Onze silicone enkelgewichtjes zijn zacht, flexibel en comfortabel om te dragen. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor yogabeoefenaars en voegen een lichte weerstand toe aan je poses, waardoor je je practice kunt verdiepen en je resultaten kunt maximaliseren.

Voordelen Van Enkelgewichtjes in Yoga:
Verhoogde Kracht en Uithoudingsvermogen: De extra weerstand helpt bij het versterken van je spieren en verbetert je algemene uithoudingsvermogen.
Verbeterde Focus en Bewustzijn: Met de gewichten aan je enkels word je meer bewust van je bewegingen en houdingen, wat je focus en innerlijke balans versterkt.
Dieper in de Poses: Dankzij de extra weerstand kun je dieper in je houdingen zakken en je flexibiliteit verbeteren.
Efficiëntere Workout: Meer calorieën verbranden in minder tijd! De enkelgewichtjes verhogen de intensiteit zonder de noodzaak voor ingewikkelde modificaties.
Versteviging van de Benen en Kern: Deze gewichten richten zich specifiek op de benen en kern, waardoor je een stevigere en gestroomlijndere physiek ontwikkelt.
Wat Kun Je Verwachten?
Tijdens deze Vinyasa Flow les, begeleid door een ervaren instructeur, zullen we door een reeks dynamische houdingen en ademhalingsoefeningen stromen. De zachte silicone enkelgewichtjes zullen zorgvuldig geïntegreerd worden in de practice voor maximale voordelen.