Traditionele Hatha Yoga Level 1(mild). Wamel

Woensdag, 16 oktober • 19:15 - 20:15
Wamel, Rootz
Irena Ivanova

Beschrijving

Welkom bij onze Traditionele Hatha Yoga Les!

In deze les ontdek je de eeuwenoude kunst van Hatha Yoga, die balans en harmonie brengt tussen lichaam en geest. Onze sessies zijn zorgvuldig samengesteld om iedereen een kans te geven om dieper in hun practice te duiken.

Wat Kun Je Verwachten:

1. Mindfulness en Ademoefeningen (Pranayama):
We beginnen elke les met mindfulness en pranayama om naar het moment te komen en de ademhaling te reguleren om de geest tot rust te brengen. Dit helpt om een kalme en gefocuste mindset te creëren voor de rest van de sessie.

2. Lichamelijke Houdingen (Asanas):
Elke les omvat een reeks klassieke Hatha houdingen die zijn ontworpen om flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. We nemen de tijd om elke houding correct uit te voeren, met aandacht voor techniek en ademhaling.

3. Diepe Ontspanning (Savasana):
We eindigen de les met een diepe ontspanningsfase om het lichaam en de geest volledig tot rust te brengen. Dit helpt om de voordelen van de practice te integreren en een gevoel van innerlijke vrede te cultiveren.

Voordelen van Hatha Yoga:

Verbeterde Flexibiliteit en Kracht:
Hatha Yoga versterkt en versoepelt het lichaam, waardoor je je fitter en energieker voelt.

Mentale Rust en Focus:
De combinatie van lichaamsbeweging , mindfulness en ademhalingstechnieken helpt om stress en angst te verminderen, wat leidt tot een rustigere geest.

Balans en Harmonie:
De practice bevordert een diepere verbinding tussen lichaam en geest, wat een gevoel van evenwicht en welzijn creëert.

Doe mee met onze Traditionele Hatha Yoga Les en ervaar zelf de transformatieve kracht van deze prachtige practice. We kijken ernaar uit om samen met jou op deze reis te gaan