Stabilus Lankstumas (Vinyasa Flow Yoga)
Tuesday, July 23 • 5:45 PM - 7:00 PM
Liepyno g. 2, Vilnius
Lina Stonkuvienė
Joga man apie tvirtą kūną ir ramią sielą. Dėl nuolatinio skubėjimo, aplinkos diktuojamų lūkesčių siekti ir turėti daugiau, gigantiškų paties tikslų - sunku neišbarstyti savęs, mokėti atsipalaiduoti ir vėl pasijusti tvirtam dvasiškai ir fiziškai. Reikalavimai sau man puikiai pažįstami: jeigu minti dviratį - tai tarp Lietuvos stipriausių, jeigu lenktyniauti - tai 24 val. ar 700 km ištvermės varžybose, mokslinis laipsnis klinikinės psichologijos srityje, Yoga Alliance mokytojo diplomas, ... - kad tik kuo reikšmingiau įprasminti savo būtį. O juk taip svarbu suprasti, kad esi DAUGIAU nei tavo veiklos apibrėžia. Tau - kaip ir man – tereikia įgalinti savo kūną ir protą netrukdyti: mokytis laiku stabtelti ir visais pojūčiais atsigręžti į save ir į tai, kas tave supa. Jogos praktikos metu esu pasiruošusi padėti surinkti resursų tavajai dvasinei ir fizinei pusiausvyrai atstatyti bei palaikyti. Svarbu, kad TU sau ir man tą leistum
Description
Lygis:
Fizinis: *****
Emocinis: **

Lankstumas ir stabilumas eina kartu - kursime laisvę judesiui šiltoje vinyasa tipo praktikoje.

Siekis atkreipti dėmesį į kūno balansą tarp stabilumo ir lankstumo kokybių. Intencija yra ne pats ištempimas kaip atskiras tikslas, bet sąmoningas daugiasluoksnis procesas jogos praktikoje.

Kiekvienoje praktikoje keliausime link kulminacinės, sudėtingesnės asanos, kuri savyje talpina lankstumo ir stiprumo kokybes. Dinamiškai tyrinėsime aktyvų ir pasyvų tempimą, mobilumą, atversime kūną darniai ir saugiai jį sustiprinsime.

Praktika tinkama visiems, kurie žaismingai nusiteikę tyrinėti savo kūną ir jo galimybes.