XL Yoga Special Sadhana * een inspiratie vanuit India
Zondag, 20 oktober • 09:30 - 12:00
Femke Kroonen
14 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
Ervaar het verdiepende effect van een extra lange yogales en ontdek hoe je yoga meer en meer kan integreren in je dagelijkse leven voor meer harmonie en balans.

In deze ervaringsgerichte XL Yoga Special krijg je de kans jouw yoga beoefening verder te verdiepen aan de hand van een aantal kern elementen uit de yoga, nl.
* Mantra
* Asana
* Pranayama
* Concentratie-, Bewuwstzijns- & Meditatieoefeningen.

Sadhana betekent gedisciplineerde en toegewijde beoefening. De uitnodiging is om bepaalde onderdelen uit de les naar behoeften thuis te oefenen en te integreren om zo een eigen Yoga Sadhana te vormen.

De Special is ervaringsgericht en de verschillende grondvormen van yoga zoals Hatha Yoga, Karma Yoga, Jnana Yoga, Bhakti Yoga en Kriya Yoga vinden plek. Iedere XL Special kent dezelfde opbouw en is geschikt voor diegene die yoga meer en meer willen integreren in hun dagelijkse leven of die graag een langere yoga ervaring willen ontvangen waarin ze meer kunnen verdiepen. Yoga ervaring is niet vereist.

Door het jaar heen worden verschillende XL Yoga Special Sadhana's gepland, ook los van elkaar te volgen.

Deze eerste XL Special Sadhana is geinspireerd op de ervaringen van Femke die zij heeft opgedaan in haar Hatha Yoga & Karma Yoga training bij de Bihar School of Yoga in India onder leiding van Swami Niranjalananda Saraswati.




De yoga zienswijze vanuit de Bihar School of Yoga heeft eigenaresse Femke geinspireerd om deze ervaringsgerichte Yoga Special Sadhana's te gaan organiseren.