Mama & Mini (0-5 jaar)

Vrijdag, 27 september • 10:30 - 11:15
Lotte Richardson- van Graas

Beschrijving

Voor kleintjes van 0 tm 5 jaar. Deze speelse low key les van 45 minuten is heerlijk als je fijne, verbindende oefeningen wilt doen met je kleintje (erbij)! Een beetje acrobatiek, spiegelen, dansen, zingen, knuffelen en zelfs (een poging tot ;)) mediteren. De verhaallijn die er door een les wordt verweven betrekt de ouderen kindjes en maakt de kleintjes nieuwsgierig worden, Kom het proberen!

"k voel een enorme calling om kinderen van jongs af aan leren dat hun lijfje zoveel te vertellen heeft. in een wereld waarin we steeds meer afgespleten lijken te raken van ons gevoel is het zo belangrijk om juist van jongs af aan al contact te leren maken met je innerlijke wereld. Voor ons volwassenen is het vaak een hele traject om die lagen om ons zijn af te pellen maar de kleintjes zijn nog niet zo lang en ver weggeweest! Dus helpen we ze als moeders van deze tijd om lichaamsbewustzijn te ontwikkelen, weldadig te ademen, vrij te bewegen en emoties te doormaken. Join the movement" - <3 Lotte

Voor deze speciale les van 45 minuten voor jullie tweetjes betaal je met 1 strip van je kaart of abonnement. Je kunt ook een losse les van 22,- boeken.