Muziek & Meer met Manuela (3-6 jaar) Geannuleerd

Zaterdag, 28 september • 10:00 - 10:45
Lotte Richardson- van Graas

Beschrijving

Een variatie van muziek op schoot is deze muziek & meer les voor (groot)ouder/ verzorger en kinderen van (bijna) 3 tot en met 6 jaar!

Een sprookjesverhaal wat ondersteunt wordt door muziek en beweging. Dat is deze les in een notendop!

De les van 45 minuten wordt fantasierijk en betekenisvol ingericht. Er worden instrumenten gebruikt en spelenderwijs werk je samen met je kind aan gevoel voor muziek, expressie en bewegen. Behalve dat dit super leuk is om samen te doen brengt het ook creatieve processen op gang en bevordert het ontwikkelingsgebieden, zoals taal en motorische ontwikkeling (Gebaseerd op Euritmie = een bewegingskunst waar denken, voelen en handelen van de mens samenkomen).

Het is een verticale groep wat betekent dat kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar zitten. Dit zorgt voor een verrassende groepsdynamiek en bovendien leren de kindjes van elkaar.

Manuela Manon geeft de les met veel plezier. Ze heeft een breed scala aan opleidingen en expertise in the pocket: is Pabo docente, beeldend kunstenaar, paardetrainer en volgde euritmie opleidingen in 4 verschillende landen.