Yoga Masterclass - Bekken en Bekkenbodem Online

Donderdag, 8 februari • 19:30 - 21:00
Online, ZOOM
Rita Vaessen

Beschrijving

Thema van de maand Februari: Bekken en Bekkenbodem

🌟 Ontdek het belang van een goed functionerende bekkenbodem voor jouw welzijn! 🌟

In deze boeiende 90-minuten durende online masterclass, duiken we diep in de wereld van de bekkenbodem. Rita Vaessen, met meer dan 40 jaar lesgeefervaring en een persoonlijke reis door chronische pijn, leidt je door een reeks oefeningen en onthult de geheimen van de Moola Bandha - de sleutel tot het bevrijden van kundalini energie.

🌈 Wat kun je verwachten:

* Praktische Oefeningen: Leer effectieve oefeningen om de bekkenbodemspieren te versterken en hun impact op jouw lichamelijke gezondheid te ervaren.
* Diepgaande Inzichten: Ontvang uitleg over het verloop en de functie van de bekkenbodemspieren, en begrijp hoe ze verlichting kunnen bieden bij blaasproblemen, rugpijn, en het vergroten van vitaliteit.
* Holistische Benadering: Ontdek hoe een goed functionerende bekkenbodem de basis vormt voor een goede lichaamshouding en een sterke invloed heeft op jouw ademhaling, mentale en spirituele welzijn.

💖 Investeer in jezelf op donatiebasis! Jouw bijdrage ondersteunt niet alleen deze masterclass, maar ook de missie van Rita Vaessen om inspiratie, verbinding en gezondheid te verspreiden.

Schrijf je nu in en ontdek de transformatieve kracht van een evenwichtige bekkenbodem! 🌟🧘‍♀️

Deze Yoga Masterclasses zijn op donatie basis: 
'Betaal wat je wilt' lessen kunnen gratis door yogi's worden geboekt. Direct na afloop van de les ontvangen alle deelnemende yogi's een e-mail met een betalingslink. Met deze link kunnen je een betaling maken die aansluit bij je budget en ervaring van de les. Deze betaallink linkt naar een pagina waar je zelf een bedrag kunt invoeren en direct online kunt betalen. Wanneer de yogi met succes een bijdrage heeft gemaakt, ontvangen de yogi en de yogastudio een bevestigingsmail met het bedrag en voor welke les de bijdrage werd gegeven.
Lees meer over de Yoga Masterclasses: https://yogaschool-mindyourbody.nl/masterclasses/

Je ontvangt 30 minuten voor aanvang van de les een mail met daarin de link voor deelname.

De les is via ZOOM te volgen. De opname van de les is vervolgens terug te kijken in: