NIEUW: Hatha Flow (actief)
Donderdag, 20 juli • 20:00 - 21:15
Flevoweg 75 Kampen, Studio
Eva Geelen-Bal
Ik beoefen nu al 20 jaar Yoga, waarvan 4 jaar Hatha, 8 jaar Raja, 1,5 Critical Alignment, een tijd Ashtanga, ZwangerschapsYoga en nu meer de focus op Raja, Jin en meditatie. De Raja docentenopleiding die ik volgde (2 jaar afgerond), heeft mij dat extra stuk kennis gegeven over: anatomie, bewegingsleer, de achtergronden van Yoga, filosofie en de medicinale uitwerkingen van de houdingen. Zie mijn website www.thegardenofyoga.nl om meer te lezen...
Beschrijving
Deze actieve vorm van Yoga zorgt ervoor dat je je spieren oprekt en je uithoudingsvermogen verbeterd. Je zal je hiermee fysiek fitter voelen. Een sessie bestaat niet uit een vaste serie aan houdingen. Er wordt veel bewogen en er wordt rekening gehouden met het ritme van je ademhaling.
De houdingen worden in een flow aan elkaar verbonden. Deze inspannende houdingen worden afgewisseld door wat meer ontspannende houdingen. De Hatha Flow Yogales is een les met voldoende uitdaging en met een ultieme ontspanning. Je geeft tijdens deze Hatha flow les je lichaam de kans om afvalstoffen af te voeren, waardoor je een diepere ontspanning ervaart.

Effect: Lichaamsverbetering, ademtechniek, dieper slapen en ontspanning.

Niveau: beginners welkom zonder blessures of ongemak, een pittigere les.
Inloop 19:45 les start 20:00