Kids Aerial Yoga (ages 8-13)
Maandag, 14 oktober • 16:30 - 17:15
Schoolstraat 28, Delft, womanhood studio
Olga Batsioki
Beschrijving
In Aerial yoga voor kids wordt fantasie eindelijk werkelijkheid; gewichtloos vliegen door de lucht als superhelden, aansterken en super trots zijn op zichzelf.
Kinderen leren om veilig in de doeken te zwaaien, salto’s te maken, ondersteboven te hangen en oefenen met andere acrobatische kunstjes.
Er is ook aandacht voor ontspanning en bewustwording van de eigen ademhaling. Elementen zoals Yoga, mindfulness en rust worden prachtig gecombineerd met “actie”.

Reeks van 4 lessen -
Speciaal voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar heeft Womanhood Studio een reeks van 4 avontuurlijke en vrolijke lessen ontwikkeld.
In deze reeks gaan we aan de slag met de kunst van het vliegen in de doeken. Alle lessen uit deze reeks staan met elkaar in verbinding. Het is een prachtige manier om mindful te bewegen en te werken aan meer zelfvertrouwen.
Blije gezichtje gegarandeerd!

Lestijden
De lessen worden op maandag tussen 16:30-17:15 uur verzorgd door Olga (in het Engels) en duren 45 minuten.
1. Maandag 16/9 om 16:30 uur
2. Maandag 23/9 om 16:30 uur
3. Maandag 7/10 om 16:30 uur
4. Maandag 14/10 om 16:30 uur.

Tarieven -
De investering voor de reeks, á 4 lessen, bedraagt €65,-

Huisregels -
In deze reeks is er ruimte voor negen superhelden die willen duiken in de fantasiewereld van vliegen in de doeken.
We trainen op blote voeten en dragen strakke rekbare kleding, die de oksels bedekken. Het dragen van knoopjes en/of ritsen kan de doeken beschadigen.
Daarnaast is het aan te raden om een uur voorafgaand aan de les niet te eten of te drinken in verband met het zwaaien in de doeken.

Annuleren -
Graag willen we mindful bewegen in groepsverband stimuleren omdat het bijdraagt aan het vergroten van het zelfvertrouwen, de sociale vaardigheden en het enthousiasme van kinderen. Om deze reden vinden we het belangrijk om de continuïteit van de groep te waarborgen, waardoor we helaas geen inhaalsessie of restitutie kunnen aanbieden. Mocht jouw kind zich onverhoopt niet lekker voelen of om een andere reden de les missen, vinden we dat natuurlijk wel prettig om te weten.