HERFSTWORKSHOP Raja yoga met Pamela

Zondag, 3 november • 10:00 - 11:00
Goor, Laarschool
Yoga hier
8 plaatsen beschikbaar

Beschrijving

Docent: Pamela
Intensiteit: gemiddeld

In de herfst bereidt de natuur zich voor op het korten van de dagen en ontstaat er een langzaam aan een verstilling.Tijdens deze herfstworkshop zullen we ook terug gaan met onze aandacht naar binnen om de verbinding met onszelf te versterken.
We starten met wat oefeningen om het lichaam te laten ontwaken.
Daarna zullen we middels enkele asana’s/houdingen zorgen voor meer vitaliteit en balans. Hierbij zal de focus liggen op voor en achterwaartse buigingen en zittende asana’s.
Het einde van de les zal gericht zijn het brengen van rust en ontspanning.

Dit is een Raja yogales. Je zult merken dat de les veel gelijkenissen heeft met de Hatha yogalessen. De focus ligt wat meer op adem, meditatie en yogafilosofie

Deze workshop wordt gegeven door Pamela Hartgerink. https://yogahier.nl/Informatie/Docenten/ . Vanaf 2025 gaat ze vaker op zondagochtend Raja yoga geven.

Deze les is alleen te boeken met het product: HERFSTWORKSHOP, 14,50 euro. Vergeet na het aanschaffen van het product niet ook nog even de les te boeken.

N.B. Bij te weinig aanmeldingen wordt de les een dag van tevoren geannuleerd. In dat geval ontvang je 24 uur voor aanvang van de les een email.

Gratis annuleringstermijn van deze les is 24 uur. Wel mag je iemand anders in je plek laten gaan indien je toch verhinderd bent.