Yoga en Live Muziek - Event

Zaterdag, 25 november • 19:00 - 22:00
Kapellerlaan 71, Kapel
Sanne Cardinaals

Beschrijving

In een super mooie kapel, aan de kapellerlaan te Roermond, zullen we ruimte maken voor yogamatjes, een mooie en warme setting. Wij, Sanne Cardinaals en Jelle van Bezouw zullen een Yoga en Live muziek geven. Onder begeleiding van de prachtige stem van Jelle zal Sanne je meenemen dmv yoga, meditatie en dans.

We nemen je mee op een reis naar binnen, door middel van de liedjes die Jelle live zal zingen, verschillende sounds en yoga. Kom voelen hoe helend de kracht van muziek kan zijn en hoe je door deze mooie combinatie kunt ontspannen op lichamelijk en geestelijk niveau.

Een avond waarbij je mag ontvangen, je wordt uitgenodigd om af te remmen. Je op je matje mee mag bewegen op jouw eigen tempo, en vooral mag gaan voelen wat jij nodig hebt. Tevens vanuit verbinding met elkaar om te voelen dat we allemaal diep van binnen een en hetzelfde zijn.

Vraag iemand mee als je je daar prettig bij voelt, of kom juist alleen wetende dat je niet alleen zult zijn deze avond!

Er zullen een genoeg yogamatjes ter beschikking zijn en meditatiekussens op om te zitten. Voel je vrij om zelf een matje/meditatiekussen mee te nemen.

Kleding: Draag comfortabele kleding, maak gebruik van laagjes zodat je altijd iets aan of uit kan doen. Neem een dekentje mee en doe lekker dikke sokken aan.

Er is thee en water beschikbaar. Mocht je iets anders willen drinken neem dit gerust mee!

Tijd: 19:00 (Inloop)
19:30 – 22:00 (Yoga & Soundhealing)
Investering: € 44,-
(Je kunt je ticket aankopen in het momoyoga systeem deze vind je onder tarieven als Yoga & Live muziek | 25 november 2023 en kun je je via het systeem inschrijven)

Locatie : Kapellerlaan 71, Roermond

We kijken er naar uit je te ontmoeten!✨

Veel liefs,
Sanne en Jelle