Søndagschill pilates (lærer rotasjon)
Søndag, 8 september • 18:00 - 19:15
Yogagalleriet, Falsens gate 12, 2317 Hamar, STOR SAL
Beate H. Brannstorph
Beate Herberg Brannstorph har lang og bred erfaring i treningsbransjen. Hun startet som gruppetreningsinstruktør ved Bårdar danseinstitutt i 1993, og har siden den gang undervist i mange forskjellige treningsformer innenfor gruppetrening. Hun var med å starte opp Espern aktivitetspark i 2003, og har en solid og variert bakgrunn med 12 års heltidsjobb med trening derfra. Beate er utdannet personlig trener fra Norges Idrettshøgskole (2012), og jobbet som treningsveileder og PT i flere år. Gjennom LesMills (internasjonalt treningskonsept) har hun undervist Bodybalance, som er en miks av yoga, pilates og avspenning, siden 2004. Hun har undervist pilates siden 2007, og er sertifisert pilates matte instruktør fra The Room (PilatesRoom, 2010). I 2014 tok hun Energy yoga instruktørutdanning, basert på Ashtanga yoga serie 1, og praktiserte som yogainstruktør en kort periode . I 2015 tok hun steget ut av treningsbransjen på fulltid for å fokusere på nye utfordringer, men jobben som instruktør har hun holdt varm gjennom egen praksis og deltagelse på ulike kurs. Som instruktør er Beate opptatt av god formidling og timene har en god pedagogisk oppbygning med fokus på gjennomtenkte bevegelsesmønster og flyt. Beate ønsker å inspirere og motivere deg til bevegelsesglede, og til trening av både kropp og sinn. Hun har tro på at variasjon i treningen er nøkkelen til en sunn, sterk og funksjonell kropp – en kropp i balanse. Beate bor i Ottestad, er gift, har tre barn og en hund. Hun er utdannet allmennlærer og trives godt i sin daglige jobb på Hoberg barneskole. En aktiv hverdag med fokus på bevegelse har fulgt henne hele livet også utenfor treningsbransjen. Hun er glad i en løpetur i skogen, men også turer i fjellet. Tilstedeværelse og ro er noe hun er opptatt av, og som hun, i tillegg til yoga og pilates, finner gjennom kreative sysler på fritiden. Beate er en estetiker som liker å skape. Det være seg tegne, male, strikke eller makramere. Hun har nylig satt en liten drøm om å jobbe med leire og keramikk ut i live.
Beskrivelse
Bli med på søndagschill yoga:)
SØNDAGER KL.18
Bli med på en deilig yoga eller pilatestime hvor vi kombinerer ulike stiler fra søndag til søndag.

Hver søndag vil du kunne møte ny lærer, en av våre lærere og bli kjent med deres yogaretning og deres undervisningsstil.

Søndag er perfekt dag for yoga, for egenpleie og refleksjon over uka som har vært.
Disse timene er fine for deg som er viderekommen, ny, eller deg som ønsker å gire ned, strekke på kroppen og puste godt!

Unn deg litt søndagsyogachill med oss på Yogagalleriet:)
Velkommen til timen!