Windsurf & Yoga For Surfers weekend
Zaterdag, 22 juni • 09:00 - 20:00
Bellatrix van Wingerden
Beschrijving
Arrianne Aukes en Bellatrix van Wingerden organiseren samen voor een tweede keer een Windsurf & Yoga For Surfers weekend.
Wat kun je verwachten?
We starten de dagen met koffie, thee & snacks.
Elke dag 1,5 uur Yoga For Surfers, met gerichte yogahoudingen voor de windsurfers. Bellatrix zal ingaan op evt. klachten, blessures, wensen en doelstellingen, zodat je echt iets aan deze yoga training hebt.
We plannen het programma volledig afgestemd op de windvoorspellingen, zodat je zoveel mogelijk uren op het water kunt zijn. We surfen op de Grevelingen in de buurt van het Zeil-Surfcentrum Brouwersdam. Arrianne zal inspelen op de vragen die er vanuit de groep komen. Gericht trainen om jouw surflevel te verhogen.
Zaterdag avond is er een tafel voor de groep gereserveerd, het diner is inbegrepen in het tarief. Gezellig met elkaar eten, drankje doen en praten over surf, yoga, trips...het leven.
Arrianne gaat je precies de juiste tools en informatie geven hoe jij je kunt verbeteren op het water en je surf level kan verhogen. Bellatrix leert je hoe je het lichaam kunt versterken en versoepelen op de yogamat. Echt functionele yogahoudingen die elke surfer kan gebruiken. Een weekend vol plezier, kennis, ervaring op de mat en in het water.

Deelname is € 250,- per persoon, met eigen materiaal. Wil je materiaal huren? is dat mogelijk ter plekke. maximaal 12 deelnemers.