Special: VERBONDEN ADEMHALING | Workshop van de Adem-Man Wachtlijst

Zondag, 27 oktober • 10:00 - 12:00
Ellen Venhorst
Geen plaatsen beschikbaar

Beschrijving

Maak kennis met de verbonden ademhaling van de Adem-Man tijdens deze bijzondere 2 uur durende workshop!!!

Deze oh zo bijzondere workshop bestaat uit een aantal ademhalingsoefening en een kennismaking met je eigen ademhaling. Je gaat je eigen ademhaling volgen en verkennen. Afsluitend gaan we op een veilige en prettig manier kennis maken met de verbonden ademhaling, zacht en met de juiste aandacht voor het lijf.

Verbonden ademen is een krachtig middel om meer in contact te komen met je lichaam. Door voller en dieper te ademen kom je beter in contact met datgeen wat er in je lichaam afspeelt, je waarnemingsvermogen wordt dus vergroot. Je leert om met je aandacht bewust aanwezig te zijn bij je fysieke sensaties, gedachte en emoties. Veranderingen komen niet vanuit het hoofd, maar vanuit een dieper celniveau.

Doordat je ruimte geeft aan wat er is kan de energie beter doorstromen. Velen voorgangers ervaren een diepe ontspanning aan het einde van de ademsessie. Je kunt inzichten krijgen, omdat je beter afgestemd raakt met wat voor jou echt belangrijk is. Je kunt de verbonden adem dus op een meer fysieke manier gebruiken, maar ook op een emotionele en spirituele wijze. Goed ademen is belangrijk voor je lichaam en geest.

Ter kennismaking met de Adem-Man speciaal voor onze leden is deze workshop geheel GRATIS te volgen!!! Voor niet-leden is deze 2-uur durende special te volgen voor een kennismakingstarief van slechts € 19,95. Schrijf je snel in, want vol = vol!!!!